唯学教导旗下在职研究生考前指导网站!

分歧学力英语测验备考精选演习题(2)

来源: 在职研究生测验网

时间:2015-09-24

为了赞助大年夜家经过过程分歧学力申硕测验,唯学教导小编整顿分歧学力测验备考指导相干材料,供考生进修与参考,祝测验顺利。大年夜家可随时存眷唯学教导分歧学力测验频道,我们将第一时间公布相干测验信息。下面为大年夜家整顿分歧学力英语题,赞助大年夜家演习。

There are more than forty universities in Britain—nearly twice as many as in 1960.During the 1960s eight completely new ones were founded, and ten other new ones were created 1 converting old colleges of technologies into universities. In the same period the 2 of students more than doubled, from 70,000 to 3 than 200,000.By 1973 about 10% of men aged from eighteen 4 twenty-one were in universities and about 5% of women. All the universities are private institutions. Each has its 5 governing councils, 6 some local businessmen and local politicians as 7 a few academics(大年夜学教员)。The state began to give grants to them fifty years8 , and by 1970 each university derived nearly all its 9 from state grants. Students have to 10 fees and living costs, but every student may receive from the local authority of the place 11 he lives a personal grant which is enough to pay his full costs, including lodging and 12 unless his parents are 13 .Most 14 take jobs in the summer 15 about six weeks, but they do not normally do outside 16 during the academic year. The Department of Education takes 17 for the payment which cover the whole expenditure of the 18 , but it does not exercise direct control. It can have an important influence 19 new developments through its power to distribute funds, but it takes the advice of the University Grants Committee, a body which is mainly 20 of academics.

1.A.with B. by C. at D. into

2.A.amount B. quantity C. lot D. number

3.A.more B. much C. less D. fewer

4.A.with B. to C. from D. beyond

5.A.self B. kind C. own D. personal

6.A.making B. consisting C. including D. taking

7.A.good B. long C. little D. well

8.A.ago B. before C. after D. ever

9.A.suggestions B. grades C. profits D. funds

10.A.make B. pay C. change D. delay

11.A.what B. which C. where D. how

12.A.living B. drinking C. food D. shelter

13.A.poor B. generous C. kindhearted D. rich

14.A.professors B. students C. politicians D. businessmen

15.A.at B. since C. with D. for

16.A.travel B. work C. experiment D. study

17.A.responsibility B.advice C. duty D. pleasure

18.A.government B. school C. universities D. committees

19.A.at B. to C. on D. form

20.A.consisted B. composed C. made D. taken

【参考答案】

1.B  2.D  3.A  4.B  5.C

6.C  7.D  8.A  9.D  10.B

11.C  12.C  13.D  14.B  15.D

16.B  17.A  18.C  19.C  20.B

以上是关于分歧学力英语演习题的全部内容,欲望对大年夜家备考有所赞助。唯学教导·在职研究生测验网努力于为在职研究生考生供给最威望最专业的在职研究生测验指导,假设你在进修中碰到成绩可以咨询在线师长教员。

【版权与担任声明】本文内容如存在版权成绩,请供给相干信息发邮件至zzyeducom@163.com,我们会及时与您沟通处理,本站内容均注明来源,注明搜集及授权方内容,触及谈吐,版权均与本站有关。
关于我们

北京唯学教导科技无限公司成立于2004年,是一家专业从事高端教导培训的办事机构。公司办事范畴触及高端研修项目、MBA、分歧学力、考前指导、企业内训、搜集教导、在职研究生教导等多个层面。

接洽我们

地址:北京市朝阳区东四环中路58号远洋国际中间C座1802室

德律风:13681323023

邮编:100025

Email:yjsfd_vixue@163.com

存眷我们